Lichen plan cornos
olimpiq stemxcell
Vita Crystal
PROMOTIE
Cauta
Cos: 0 produse (0 Lei)

Lichen plan cornos


Lichen plan cornos este o boala dermatologica ce se manifesta prin aparitia unor mici pete proeminente. Lichenul plan se observa mai ales intre 30 si 60 ani.
Cauze: stres, traumatism afectiv, consumul de medicamente, precum sulfamidele sau sarurile de aur. In anumite situatii, boala este asociata unui diabet, hipertensiune arteriala sau afectiuni ale colonului (colite cronice).
In anumite situatii, boala este asociata unui diabet, hipertensiune arteriala sau afectiuni ale colonului (colite cronice).Puncte Bonus: 11.5
65 lei
 Buc
Puncte Bonus: 8
45 lei
 Buc
Puncte Bonus: 8.4
46 lei
 Buc


Lichen Plan Cornos

Cauze :
-stres
-traumatism afectiv
-consumul de medicamente, precum sulfamidele sau sarurile de aur.

Simptome:

Leziunile tipice ale lichenului plan sunt papulele de culoare violacee, parcurse de retele albicioase fine. Aceste leziuni sunt pruriginoase si apar simetric pe fata anterioara a incheieturii mainii (in prelungirea palmei), pe spatele mainilor si pe antebrat, uneori pe spate si la glezne. In unele cazuri, papulele se grupeaza si formeaza benzi sau inele. Lichenul plan poate afecta pielea capului, unghiile si mucoasele corespunzatoare fetei interne a obrajilor. In acest ultim caz, el ia aspectul unei retele de linii albe sau, uneori, pe cel al unei placi groase albe.