Stimularea celulelor stem adulte cu Olimpiq StemXCell

Celula stem adultaOdata cu inaintarea in varsta, numarul Celulelor Stem existente in circulatie scade semnificativ. Numarul scazut de celule stem nu mai poate asigura o regenerare  corespunzatoare, ceea ce face ca odata cu imbatranirea, functiile si activitatea organelor sa scada.
Pe de alta parte s-a demonstrat si faptul ca, independent de varsta, cu cat exista mai multe celule stem in organism, cu atat starea de sanatate este mai buna.

Nivelul Celulelor Stem este unul dintre cei mai buni indicatori ai starii de sanatate!
Nivelul Celulelor Stem este cel mai bun indicator al sanatatii circulatorii. Este mai bun decat nivelul colesterolului, tensiunea arteriala, glicemia etc. Este mai bun decat orice alt factor de risc cardio-vascular cunoscut. Si aceasta este valabila pentru orice sistem din organism.
Cu cat exista mai multe Celule Stem in organism, cu atat starea de sanatate este mai buna!

Deoarece Celulele Stem adulte din maduva osoasa si din tesuturi alcatuiesc sistemul de "regenerare" naturala a organismului, Vita Crystal Research a studiat modalitatile de stimulare a producerii si a conservarii numarului de celule stem. Scopul a fost stimularea regenerarii generale al organismului si echilibrarea, eventual reducerea fenomenelor de imbatranire. Rezultatul de piata a fost produsul revolutionar Olimpiq StemXCell.

Avand in vedere cele spuse mai sus, populatia tinta este categoria oamenilor in curs de imbatranire, lipsiti de boli grave. Aici am sublinia din nou importanta majora a preventiei primare si secundare!
Dar, fiind accesibil tuturor, acest produs poate fi utilizat si de catre oamenii suferinzi de diferite boli, care spera in posibilatile nelimitate ale Celulelor Stem.

Deoarece nu s-au realizat cercetari umane, nu cunoastem ce efect poate avea numarul crescut de Celule Stem in cazul diferitelor boli.
Ne putem de asemenea baza pe faptul ca, in mare parte, cunoastem comportamentul Celulelor Stem, locul pe care-l ocupa in organismul uman si rolul pe care il au in regenerare si reinnoirea organelor. Despre cum poate actiona cresterea Celulelor Stem in diferitele boli, putem afla din relatarile bolnavilor care l-au folosit.

Ce contine Olimpiq StemXCell?
Produsul Olimpiq StemXCell contine doua tipuri de capsule unul cu rol stimulator si altul cu rol protector:
Compozitie capsulă Olimpiq XCell:
Extracte de seminţe, coji de tătarcă, struguri negri, mure negre, coacăze negre, coji de cireşe negre, de soc, de prune, de mere uscate, urzici, coada calului (de câmp), flori de soc, extras din frunze de mesteacăn, concentrat de frunze de struguri negri. gelatină.
Compuşi din fructe şi ierburi cu conţinut mare de polifenoli/flavonoide, resveratrol (antioxidanţi vegetali).
Seminţe şi coji de fructe liofilizate, măcinate.
Compozitie capsulă Olimpiq StemX:
Antrodia camphorata, Afa (Aphanizomenon flos, aqva sau alga afa), cartilaj de rechin, fucoidan, ganoderma lucidum, `seminţe de cânepă, clorofilă, porumb, licium.

Care sint substantele active ale Olimpiq StemXCell?
Polizaharide, triterpene, aminoacizi, fucoză, nanosilicin de clorofilă organică, licopin, polifenoli, flavonoide, antioxidanţi, feniletilamină, fotocianine.

Cum se administreaza cele doua componente?
Se pot administra 1-3 capsule din fiecare componenta, zilnic.
XCELL se va administra cu 30-60 de minute înainte de STEMX.

Cand incepe Olimpiq StemXCell sa actioneze?
Efectul se observa in general in decurs de 3 luni de administrare. Sunt persoane la care apar efecte favorabile deja dupa 1-2 saptamani de administrare, la altele abia dupa 2 sau eventual 3 luni. In situatiile in care nici dupa 3 luni de administrare nu apar transformari vizibile, atunci sansele unei eventuale vindecari sunt deja foarte mici.