Ganoderma Lucidum - Ciuperca Reishi

Ganoderma Lucidum - Ciuperca REISHIGanoderma Lucidum (ciuperca Reishi sau Rei-Shi) este utilizata in China si Japonia de peste 2000 de ani, pentru pentru efectele sale de mentinere sau refacere a sanatatii. Traditional se considera ca Reishi creste energia Qi, energia vitala care sustine intregul organism. Ganoderma Lucidum contine cateva sute de elemente biologic active, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar. Ciuperca Reishi este adeseori numita 'ciuperca nemuririi', 'marele protector imunitar, spiritual si mental'. Administrată zilnic, Ganoderma Lucidum are efecte de reîntinerire si înfrumuseţare: duce la usoare scăderi în greutate, întăreste unghiile si părul si înfrumuseţează pielea.

Citește mai departe: Ganoderma Lucidum - Ciuperca Reishi

Flavin7 si flavonoidele

Flavin7 si flavonoideleLista suplimentelor alimentare din Romania s-a imbogatit cu un produs de exceptie: Flavin.
Flavin7 este un concentrat special extras din fructele produse pe anumite terenuri (livezi) şi selecţionate cu grijă (struguri negri, mure negre, porumbele, fructe de soc, cireşe negre, prune şi mere), fiind un concentrat de molecule separate. Conţinutul în flavonoide al capsulei Flavin7 este dat de extractul concentrat liofilizat al fructelor din compoziţie.Conţine în cantităţi foarte mari substanţe imunizante vegetale speciale, resveratrol şi antioxidanţi vegetali. Este produs in Ungaria, de Vita Crystal Institute.

Va prezentam in continuare un articol preluat din presa, despre efectele remarcabile ale flavonoidelor asupra sanatatii omului.

 

Citește mai departe: Flavin7 si flavonoidele

Stimularea celulelor stem adulte cu Olimpiq StemXCell

Celula stem adultaOdata cu inaintarea in varsta, numarul Celulelor Stem existente in circulatie scade semnificativ. Numarul scazut de celule stem nu mai poate asigura o regenerare  corespunzatoare, ceea ce face ca odata cu imbatranirea, functiile si activitatea organelor sa scada.
Pe de alta parte s-a demonstrat si faptul ca, independent de varsta, cu cat exista mai multe celule stem in organism, cu atat starea de sanatate este mai buna.

Nivelul Celulelor Stem este unul dintre cei mai buni indicatori ai starii de sanatate!
Nivelul Celulelor Stem este cel mai bun indicator al sanatatii circulatorii. Este mai bun decat nivelul colesterolului, tensiunea arteriala, glicemia etc. Este mai bun decat orice alt factor de risc cardio-vascular cunoscut. Si aceasta este valabila pentru orice sistem din organism.
Cu cat exista mai multe Celule Stem in organism, cu atat starea de sanatate este mai buna!