Sistemul de bonusuri VIP

O intreprindere de succes stă, întotdeauna, pe baze solide. Dacă construiţi aceste baze cu atenţie, puteţi fi siguri că afacerea dvs. va fi profitabilă pe termen lung. Pentru acesta vă oferă ajutor sistemul de bonusuri VIP, care vine cu o răsplată suplimentară pentru succesele obţinute. Munca dvs. de până acum a stat sub semnul valorificării şi distribuirii produselor. Până în acest moment, sigur aveţi un număr destul de mare de cumpărători, mulţi chiar s-au alăturat afacerii dvs., distribuind şi ei produsele. Pentru aceşti oameni, dvs. sunteţi sponsorul, ceea ce este o responsabilitate mare. Afacerea dvs. se dezvoltă, dacă şi colaboratorii dvs. au succes.

Este obligaţia dvs. să le arătaţi acea metodă extraordinară, pe care o cunoaşteţi atât de bine. Un lider bun, cum sunteţi şi dvs., ştie că, cheia succesului este informaţia sigură, transmisibilă foarte uşor. Şi pe viitor, ţineţi permanent legătura cu ei, convingeţi-vă că ştiu ce trebuie să facă pentru a atinge succesul.

Acum trebuie să vă concentraţi ca, şi colaboratorii dvs. să devină buni lideri de grup. Întâlnirile de afaceri trebuie să le canalizaţi în aşa fel, încât , pe lângă scopuri clare, să conştientizeze drumul spre succes. Fără dvs., colaboratorii nu vor recunoaşte posibilităţile oferite de Vita Crystal. Ajutaţi-i, cu informaţii, împărtăşiţi experienţele dvs., mergeţi cu ei la întâlniri de afaceri, daţi sfaturi!

Alcătuiţi-vă o agendă, având grijă să alocaţi timp pentru valorificare, pentru activitatea de sponsor, întâlniri de grup dar şi pentru prezentări de produse.

Construiţi-vă reţeaua conform sistemului de bonusuri VIP!

Acesta este garanţia pentru ca, şi colaboratorii dvs. să aibă succes, şi în acest fel şi afacerea dvs. va fi stabilă, funcţională şi rentabilă.

12.500 PB 25% VIP MASTER 5% bonus VIP, 4 puncte VIP+

6.400 PB 22% VIP PROFESSIONAL 5% bonus VIP, 3 puncte VIP+

3.200 PB 19% VIP BUSINESS 5% bonus VIP, 2 puncte VIP+

1.500 PB 16% VIP START 5% bonus VIP, 1 puncte VIP+

700 PB 13%

300 PB 10%

VIP START - condiţii

Cel puţin 35 PB rulaj personal.

Categoria de 16% şi cel puţin doi colaboratori în categoria de 10%, pe două linii distincte, în aceeaşi lună.

Câştigul:

16% reducere pentru rulajul personal

16% bonus după rulajul de grup

5% bonus pentru construcţia de reţea după rulajul personal şi după rulajul colaboratorilor de 16%, 13%, 10% şi 0% până la o adâncime de maxim două nivele.

Diplomă de merit

Insignă VIP START

Exemplul nr. 1

Dacă într-o lună cumpăraţi produse de 300 PB şi sponsorizând, învăţaţi alţi patru colaboratori să atingă aceeaşi performanţă, veţi avea un rulaj de grup de 1500 PB şi un bonus de grup de 16%. Colaboratorii vor primi şi ei 10%, pentru că ei au lucrat pentru acest bonus. După rulajul lor dvs. veţi primi diferenţa dintre cele două procente, adică 16% - 10% = 6% bonus.

Cu această performanţă, dvs. aţi realizat cerinţele nivelului VIP START.


VIP BUSINESS - condiţii

Cel puţin 35 PB rulaj personal.

Categoria de 19%

Cel puţin doi colaboratori în categoria de 13% şi unul în categoria de 10% pe linii distincte, în aceeaşi lună.

Câştigul:

19% reducere pentru rulajul personal

19% bonus după rulajul de grup

5% bonus pentru construcţia de reţea după rulajul personal al dvs. şi după rulajul personal şi de grup al colaboratorilor de 19%, 16%, 13%, 10% şi 0% până la o adâncime de maxim trei nivele.

Diplomă de merit

Insignă VIP BUSINESS

VIP PROFESSIONAL - condiţii

Cel puţin 35 PB rulaj personal.

Categoria de 22%

Cel puţin doi colaboratori minim în categoria de 16% şi doi colaboratori minim în categoria de 13% pe linii distincte, în aceeaşi lună.

Câştigul:

22% reducere pentru rulajul personal

22% bonus după rulajul de grup

5% bonus pentru construcţia de reţea după rulajul personal al dvs. şi după rulajul personal al colaboratorilor de 22%, 19%, 16%, 13%, 10% şi 0% până la o adâncime de maxim patru nivele.

Diplomă de merit

Insignă VIP PROFESIONAL

VIP - MASTER condiţii

Cel puţin 35 PB rulaj personal.

Categoria de 25%

Cel puţin un colaborator în categoria de 19%, doi colaboratori minim în categoria de 16% şi doi colaboratori minim în categoria de 13% pe linii distincte, în aceeaşi lună.

Câştigul:

25% reducere pentru rulajul personal

25% bonus după rulajul de grup

5% bonus pentru construcţia de reţea după rulajul personal al dvs. şi după rulajul personal al colaboratorilor de 25%, 22%, 19%, 16%, 13%, 10% şi 0% până la o adâncime de maxim cinci nivele.

Diplomă de merit

Insignă VIP MASTER

 

VIP - nivelele superioare

In continuare se calculează similar, conform tabelului de carieră Vita Crystal.

 

Atenţie!

Bonusul VIP se acordă pe o linie, până la adâncimea maximă indicată, sau până la cel mai apropiat distribuitor care, în cadrul adâncimii indicate, s-a calificat pentru bonusul VIP. Primul nivel începe de la distribuitorul care a atins categoria VIP amintită. Baza nivelului este rulajul personal al distribuitorului.

BONUSUL VIP PLUS

Bonusul VIP este administrat, de către Vita Crystal, într-un fond separat, în care firma virează lunar 5% din rulaj. În funcţie de realizările distribuitorilor, firma plăteşte bonusurile, iar cele neplătite se cumulează în Bonusul VIP Plus şi se distribuie trimestrial, după cum urmează:

Lunar, când distribuitorii ating unul dintre nivelele VIP, primesc PUNCTE VIP PLUS. Separat primesc puncte şi după realizările celui mai apropiat colaborator VIP.

VIP START: 1 punct

VIP BUSINESS: 2 puncte

VIP PROFESSIONAL: 3 puncte

VIP MASTER: 4 puncte

Vita Crystal, lună de lună, ţine evidenţa PUNCTELOR VIP PLUS pentru distribuitori şi le adună trimestrial. Împarte BONUSUL VIP PLUS nedistribuit cu totalul punctelor cumulate şi calculează raportul punct/leu. Suma obţinută se înmulţeşte cu numărul punctelor acumulate de fiecare distribuitor şi se calculează suma de bani ce revine distribuitorului.

Punctele şi bonusul plus pornesc de la 0(zero) după fiecare plată trimestrială.

Exemplu:

Dacă fondul VIP PLUS este: 30.000 lei şi totalul punctelor VIP PLUS este 500, valoarea unui punct VIP PLUS este de 60 lei.

Harta Multi Franchise arată realizările dvs. într-o lună, în care aţi atins nivelul VIP MASTER şi valoarea unui punct VIP PLUS este de 60 lei. Numărul punctelor personale VIP PLUS este 4, iar numărul punctelor de grup, după realizările celor mai apropiaţi colaboratori, pe o anumită linie, este (6+3+2+1+1+1) 14. Totalul punctelor VIP PLUS 18.

Au mai fost colaboratori de categoria VIP şi sub alţi doi colaboratori direcţi ai dvs., dar acele grupuri nu se mai socotesc în contul dvs.

Dvs., pe lângă celelalte venituri, în trimestrul respectiv, pentru construcţia conştientă de reţea, primiţi:

18*60=1.080 lei premiu.

Premiile anuale (1.080*4): 4.320 lei.