Vita Crystal Institute

Produsele pe care le distribuim sint fabricate in Ungaria de Vita Crystal Institute. Vita Crystal Research este un lider în producţia de flavonoide în Europa. Misiunea pe care şi-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viaţă cât mai sănătos, spre alimentaţie corectă şi importanţa profilaxiei. VITA CRYSTAL INSTITUTE a fost fondata în 1992 de cercetatorul si inventatorul Szabó László, în Ungaria. Centrul institutului se afla in renumita regiune viticola Eger, Ungaria. VITA CRYSTAL INSTITUTE coordoneaza cercetarea, dezvoltarea, productia (majoritatea ingredientelor de inalta calitate sunt colectate din zona orasului Eger conform normelor tehnice) si comertul.

Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multă grijă, având în compoziţia lor doar substanţe naturale şi energii concentrate, substanţe care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât şi din punct de vedere al produselor create pentru a menţine în organism sistemul imunitar, precum şi calitatea de a sprijini autoechilibrarea şi autovindecarea.
Cel mai important domeniu de cercetare al societăţii Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a mediciniei de descoperire a antioxidanţilor, ce pot fi folosiţi în înlăturarea efectelor periculoase ale radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi poate fii determinant în procesul de îmbătrânire şi boli ca: scleroza, cancer, cele de inimă, ale aparatului circulator, inflamaţii, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar de obicei atunci când organismul nu mai este capabil să facă faţă cu sistemul propriu de antioxidanţi, şi mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi.

Vita Crystal foloseste cateva metode unice in lume, pentru realizarea produselor:

* Datorita inventatorului Szabó László, VITA CRYSTAL INSTITUTE dispune de cel mai eficient sistem de separare a moleculelor din lume, cu ajutorul caruia se pot extrage din plante, substante active care pana acum nu au mai fost extrase, sau doar în parte (de ex. flavonoide rosii). Acest lucru asigura un randament si o concentratie de substante active exceptionale.

* Unica este utilizarea cristalelor din plante (substantele active a produselor Flavin3, Crystal de Soare, Ulei Crystal, Crema Crystal).

* Produsul TRACE MINERALS 84 este unic deoarece contine 84 de minerale naturale (ex. alte preparate care contin 15-20 de minerale sunt considerate foarte bune).

* Si pentru prima data în lume, capsulele cu seminte germinate, cuprind la un loc vitamine, substante minerale si proteine (enzime) care cresc foarte mult eficienta.

Toate produsele, sunt realizate cu o deosebita exigenta si atentie, folosindu-se cele mai eficiente substante active, ceea ce le face sa fie cu adevarat exceptionale.

Produsele Vita Crystal sint distribuite in tari precum Germania, Suedia, Slovacia, Cehia, Serbia, Muntenegru, Statele Unite ale Americii, Canada, Liban, Siria, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Vietnam.

Din martie 2005 Romania se bucura si ea de produsele realizate de VITA CRYSTAL INSTITUTE, existand astfel posibilitatea distribuitorilor de a comanda produsele prin curier, in toata tara.
Produsele sunt distribuite printr-un sistem unic MLM (Multi Level Marketing) care a fost dezvoltat cu o metoda de plata multipla.

Produsele noastre sunt preferate în primul rând de următoarea categorie de consumatori:

* Persoanele receptive la tot ceea ce înseamnă noutate şi care sunt pe deplin responsabile faţă de sănătatea lor.

* Persoanele care au pretenţia, ca produsele consumate să fie în exclusivitate de origine naturală, cu conţinut în elemente bio-active.

* Persoanele care doresc pur şi simplu să consume produse cu gust şi miros plăcut.

* Persoanele care doresc, ca rezultatele să fie cât mai curând palpabile, dar să dispară şi cauza declanşatoare a problemei.

* Persoanele care au exigenta pretenţia de a consuma numai produse fabricate de firme în care au deplină încredere şi care aplică în mod continuu proceduri de asigurare a calităţii superioare a produselor.